Borítókép
Termékek
Lágy PVC tömítőkeretek
Lágy PVC tömítőkeretek
Ez az első termékcsoport, amelyet a vállalat kifejlesztett. Az ILPEA tömítőkeretek tervezése folyamatos újítás és fejlesztés alatt áll, amely mind a működésre, mind az alapanyagokra egyaránt vonatkozik. Ennek köszönhetően a tömítés vastagsága és az összenyomás mértéke optimális szintet ért el.
Kemény PVC termékek
Kemény PVC termékek
Az ILPEA az ütésálló PVC-ből készített kemény keretek széles választékát fejlesztette ki fagyasztóládákhoz, kereskedelmi fagyasztóládákhoz és üvegajtós hűtőszekrényekhez. A vállalat által kifejlesztett eljárásnak köszönhetően, lehetőség nyílt az extrudált szálakból felépülő keretek sarkainak összeillesztésére oly módon, hogy kapunk egy lekerekített sarkot, amelynek a külső és belső átmérője 30 mm.
Koextrudált termékek
Koextrudált termékek
Ez a kemény és lágy anyagból készült koextrudált tömítőkeret jelenleg a leginnovatívabb terméket jelenti a piacon. Az alap egy kemény rész, amelynek van legalább egy V-alakú rugalmas pereme, és ez bepattan az ajtó belső vonalához; míg a lágy rész egy légtömlőt tartalmaz, ami a normális tömítőkeret-funkciót biztosítja. Ez lehetővé teszi a tömítőkeret automatikus szerelését az ajtóra, továbbá megkönnyíti a félkész termékek összeillesztését.